Altijd iets
te vieren

Eten, drinken, vieren, ontmoeten en herinneringen maken... De Buitencantine is volledig af te huren voor verschillende gelegenheden met jouw eigen gezelschap. Ook kan je voor Pranzo! reserveren van donderdag tot en met zondag.

Vier bij ons je feestje!

Het is mogelijk om de Buitencantine volledig af te huren. Om te vieren: bijvoorbeeld een bijzondere verjaardag, trouwfeest, jubileum, (bedrijfs)borrels en meer. Ook voor condoleances is de Buitencantine een geschikte locatie. Je eigen plek, met veel privacy en prachtig uitzicht over het water: ons eigen Lago di Valkenburg… ;-). Informatie aanvragen? Klik hier!

Het is daarnaast mogelijk te reserveren voor Pranzo! van donderdag t/m zondag van 2 tot 30 personen.

Prachtige locatie met ruimte voor grote groepen

De Buitencantine is een plek waar samen gedronken, gegeten en gevierd kan worden. De grote ramen bieden een wijds uitzicht over het Valkenburgse Meer, waardoor we buiten naar binnen halen. Op tafel in onze ‘cantine’ serveren Italiaanse klassiekers met een moderne twist. Voor ieder wat wils! Capaciteit: zittend diner tot 80 personen en feestavond tot 140 personen.

140 Personen
150 m2

Voor iedere gelegenheid een passend arrangement…

We bieden een gevarieerd aanbod aan groepsarrangementen. Dit alles volgens de ‘Italiaanse manier van leven’: lange tafels gevuld met lekkere gerechtjes om met elkaar te delen. Maar ook voor (informele) vergaderingen kun je bij ons terecht.

Kom genieten van Pranzo!

Schuif aan en beleef la dolce vita tijdens Pranzo!. Wij zetten de tafel vol klassieke Italiaanse gerechtjes met een moderne twist (diverse warme en koude antipasti, pizza’s en pastagerechtjes) om met je tafelgenoten te delen. Tot en met 11 personen kun je van Pranzo! genieten op zondag voor de lunch en vanaf 11 personen is het mogelijk om de ruimte af te huren! Bekijk onze arrangementen voor meer informatie.

A presto!

Informatie aanvragen

Ons salesteam vertelt je graag meer over onze mogelijkheden voor groepen. Klik op de button hiernaast om informatie aan te vragen!

Veelgestelde vragen

Op welke dagen kan ik de Buitencantine afhuren?

Voor welke gelegenheden is de Buitencantine geschikt?

Pranzo!
Pranzo!
Pranzo!